“Es esmu kultūriste – cilvēki ir izbrīnīti, dzirdot, ka esmu dzemdējusi piecus bērnus, esmu labākajā savas dzīves formā…”

Piecu bērnu mamma, kas kļuvusi par kultūristi, ir šokējusi svešiniekus ar savu apbrīnojamo augumu.

38 gadus vecā Brenna Kallahana pēc bērnu, tostarp divus gadus veco dvīņu, iznēsāšanas ir labākajā savas dzīves formā.

Pēc tam, kad, kļūstot par māmiņu, Brenna sajuta, ka ir zaudējusi savu identitāti, viņa sāka piedalīties kultūrisma sacensībās.

Pašpārliecinātāka nekā jebkad agrāk, viņa dalījās ar savu mīlestību pret šovu spožumu, glamūru un krāšņumu.

Brenna vēlas pierādīt citām māmiņām, ka viņu dzīvei nav jābeidzas, kad viņām piedzimst bērni.

Sociālo mediju menedžere un personīgā trenere no Kalifornijas paskaidroja: “Es biju aizrautīga stepa deju dejotāja, līdz 28 gadu vecumā iestājās grūtniecība ar manu pirmo bērnu. Mēs ar vīru Šonu Mičelu vienmēr zinājām, ka vēlamies vairāk bērnu. Es aizgāju no darba, lai paliktu māmiņa mājās, kamēr mēs palielinājām savu ģimeni.”

Pāris kopā audzina deviņus gadus veco Keinu, septiņus gadus veco Eiri, četrus gadus veco Meju un divus gadus vecos dvīņus Tāgu un Šaegu.

Brenna turpināja: “Pēc trešā bērna piedzimšanas es sapratu, ka esmu atteikusies no savas identitātes, un mana jaunā identitāte bija tikai būt mammai. Man šķita, ka esmu zaudējusi sevi, un es kļuvu tik trausla, ļoti maza un tieva.

Pēc Mejas piedzimšanas es nolēmu sākt trenēties, bet, tā kā es neizpratu uztura aspektus, man neveicās tā, kā es gribēju.

Pēc Tāga un Šaegas dzemdībām es atvēlēju laiku sev, lai atveseļotos, un tad vērsos pie savas treneres Mišelas Makdonaldas”.

Lasi vēl: Augu spēks. Labākie telpaugi, ko izvietot vannas istabā – tie attīra gaisu un mazina pelējuma veidošanos

Ar Mišelas palīdzību Brenna ir strādājusi pie tā, lai iegūtu spēcīgāku ķermeņa uzbūvi un būtu muskuļotāka un pilnīgāka.

Viņa paskaidroja: “Es piecas dienas nedēļā ievēroju makro diētu un piecas dienas trenējos ar svariem. Es esmu labākajā savas dzīves formā un tagad piedalos kultūristu sacensībās.”

Brenna atklāja, ka līdz šim viņa ir piedalījusies divās sacensībās.

“Manas pirmās sacensības notika 2022. gada decembrī, kur es ieguvu pirmo vietu un izcīnīju profesionāļa karti 35+ bikini kategorijā, bet mana profesionāļu debija notika šā gada maijā, kur es ieguvu otro vietu 35+ bikini kategorijā,” viņa skaidroja.

“Es jūtos neticami, mani vismaz reizi dienā apstādina un jautā, vai es esmu savu piecu bērnu patiesā dzemdētāja, cilvēki tam nevar noticēt.”

Viņa teica, ka viņas identitāte vairs nav apslēpta un viņa atkal jūtas, ka kontrolē savu dzīvi.

Brenna teica: “Es biju pārsteigta, cik mierīga biju, kad pirmo reizi izgāju uz skatuves, un, izejot uz skatuves, jutos tā, it kā nekas cits pasaulē vairs nepastāvētu. Es ieguldīju tik daudz smaga darba, lai tur būtu, un nepakļāvos visām grūtībām.”

Brenna paskaidroja, ka viņu bieži vien ierindo noteiktā kategorijā vecuma dēļ un tāpēc, ka viņa ir māte.

Brenna sacīja: “Nav svarīgi, cik tev ir gadu vai cik tev ir bērnu, ikviens ir pelnījis savu laimi. Sabiedrība liek sievietēm, jo īpaši māmiņām, justies tā, it kā pēc noteikta vecuma tev vairs nevajadzētu sapņot vai izvirzīt mērķus.”

Brennai kā aizņemtai māmiņai reti ir iespēja sapucēties, uzpost matus un uzlikt kosmētiku, tāpēc viņai ļoti patīk, ka ir iespēja izrotāties un parādīt savu neticamo figūru uz skatuves.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment